Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

83 éves nő futamította meg 16 éves támadóját

2018.11.08. 09:22

Vádat emelt az egri ügyészség egy 16 éves hatvani fiúval szemben, aki nyáron több idős nőt támadott meg azért, hogy náluk lévő értékeiket megszerezze.

A fiú először egy hatvani társasházba surrant be, ahol a lépcsőházban egy idős nő nyakából kitépte az aranyláncot, majd elfutott. Néhány nappal később egy másik házban is megtámadott egy 83 éves nőt, akitől a táskáját akarta megszerezni. A nő azonban nem engedte el a táskát, segítségéért kiáltott, ezért huzakodni kezdtek. A fiú ráparancsolt az idős nőre, hogy ne kiabáljon, inkább adja oda a pénzét, mégha kevés van is nála. A nő azonban nem engedelmeskedett neki, így a fiú még a lakók megérkezte előtt elmenekült.

A fiút a rendőrség néhány órán belül elfogta, majd őrizetbe vette. Az ügyészség kétrendbeli kifosztással vádolja a jelenleg is fogva tartásban lévő fiatalkorút, és kérte a bíróságot, hogy javítóintézeti nevelésre ítélje.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?