Ödön
2 °C
11 °C

Körözi a rendőrség a színész megverésével gyanúsított férfit

2018.11.09. 15:24 Módosítva: 2018-11-12 18:31:16

A nyomozók szerdán elfogtak egy palesztin a férfit, aki társával bántalmazott egy színművészt még szeptemberben, társát, a 27 éves budapesti V. Dávidot továbbra is keresik - közölte a rendőrség

Egy 35 éves palesztin állampolgár szeptember 9-én, hajnal 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy színművésszel, majd megütötte. A rendőrség szerint a külföldi férfi társaságában lévő V. Dávid is közbeavatkozott, és ő is bántalmazta a sértettet, majd a két férfi elmenekült a helyszínről.

A két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt november 7-én zuglói lakásán elfogták,  garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, társa ellen november 8-án elfogatóparancsot adtak ki.

Kérik, hogy aki a képen látható V. Dávidot felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámot, vagy a 107-et vagy a 112-t.

A Blikk írta meg az eset után, hogy Sánta Lászlót, a Madách Színház művészét bántalmazhatták. Főleg a fején érték sérülések a színészt. A lapnak azt mesélte, hogy megkocogtatta egy hölgy vállát, hogy figyeljen oda a táskájára, amit a hölgy társaságában lévő úr félreértett, és ebből lett a csetepaté. A cikkben azt írják, a színész nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?