Árpád
-2 °C
4 °C

Magyar munkások balhéztak egy svájci hajón

2018.11.12. 12:15

Súlyos testi sértés kísérlete miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a szolnoki bíróság azt a fiatal, szakácsként dolgozó magyar férfit, aki egy svájci folyami hajón bántalmazta a szintén magyar masszőrt és annak takarítónőként dolgozó barátnőjét.

A három magyar a legénység számára elkerített részen italozott a fedélzeten, amikor a szakács felelősségre vonta a masszőrt, hogy hogyan bánik a barátnőjével. A masszőr nem akarta megbeszélni a párkapcsolati problémáit a szakáccsal, ezért felállt az asztaltól, erre

a szakács felemelt egy sörpadot és a masszőr után dobta. Nem találta el, ezért utána ment, és ököllel vagy hússzor nagy erővel arcon ütötte, majd beleharapott a kezébe.

A nő a barátja segítségére sietett, ezért a vádlottat derékon fogta és megpróbálta elhúzni, de a szakács megfordult és véletlenül a könyökével úgy orrba ütötte a nőt, hogy annak eltört az orrcsontja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?