Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tinilányoktól csalhatott ki meztelen képeket egy népszerű magyar videós

2018.11.12. 23:20

Több mint tíz tinilánytól próbálhatott meg meztelen képeket kicsalni egy népszerű magyar youtuber – írja a 444

A lap szerint a dolog akkor indult, amikor tavaly valaki feltöltött a YouTube-ra egy videót, ami egy 2015-ös csetelés legfontosabb pillanatait emeli ki. Ebből nagyjából az derült ki, hogy a vlogger többször szemrehányást tett egy akkor 14 éves lánynak, amiért nem küldött magáról bikinis képet.

A videónak akkor nem volt nagy visszhangja, most azonban újra előkerült a történet, és kiderült, több mint tíz lány élte át egymástól teljesen függetlenül azt, hogy a videós a népszerűségét kihasználva a bizalmukba férkőzött, majd bikinis, vagy meztelen képeket próbált meg kicsikarni tőlük.

Mint kiderült, ő maga is küldött hasonló képeket a lányoknak, ha pedig nem sikerült rávennie őket arra, hogy ők is így tegyenek, akkor általában sértetten véget vetett a beszélgetésnek. A lap egy esetről tud, amikor a videós kapott is képet, ez a lány pedig elmondta, azért állt elő a történetével, mert nagyon felbosszantotta, ahogy a férfi a tavaly előkerült ügyre reagált.

A vlogger egy közel 40 perces videóban beszélt az ügyről, ahol konkrétan nem tagadta le a történteket, ellenben azt mondta, hogy ha a jövőben bárki nyilvánosságra hozza bármilyen privát beszélgetését, az ellen jogi lépéseket fog tenni. A 444 kérdéseire hasonlóan reagált, válasz helyett csak annyit mondott:

nem járul hozzá, hogy az ellene felhozott vádakról cikket írjanak, a megfelelő jogi lépéseket pedig megtette.

Az őt képviselő ügynökséget is megkereste a lap, ott azonban azt mondták, az ügyvezető igazgató szabadságon van, így csak később tudnak reagálni. A magyar YouTube-os közösséget egyébként már egy hete lázban tartja az ügy, volt aki úgy fogalmazott, hogy 

akik ebben tényleg érintettek, és esetleg kiderül bizonyítékok alapján, hogy tényleg bűnösek, azoknak nem a Youtube-csatornájuk miatt kell izgulniuk, annál sokkal komolyabb gondjaik is lesznek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!