Tinilányoktól csalhatott ki meztelen képeket egy népszerű magyar videós

2018.11.12. 23:20

Több mint tíz tinilánytól próbálhatott meg meztelen képeket kicsalni egy népszerű magyar youtuber – írja a 444

A lap szerint a dolog akkor indult, amikor tavaly valaki feltöltött a YouTube-ra egy videót, ami egy 2015-ös csetelés legfontosabb pillanatait emeli ki. Ebből nagyjából az derült ki, hogy a vlogger többször szemrehányást tett egy akkor 14 éves lánynak, amiért nem küldött magáról bikinis képet.

A videónak akkor nem volt nagy visszhangja, most azonban újra előkerült a történet, és kiderült, több mint tíz lány élte át egymástól teljesen függetlenül azt, hogy a videós a népszerűségét kihasználva a bizalmukba férkőzött, majd bikinis, vagy meztelen képeket próbált meg kicsikarni tőlük.

Mint kiderült, ő maga is küldött hasonló képeket a lányoknak, ha pedig nem sikerült rávennie őket arra, hogy ők is így tegyenek, akkor általában sértetten véget vetett a beszélgetésnek. A lap egy esetről tud, amikor a videós kapott is képet, ez a lány pedig elmondta, azért állt elő a történetével, mert nagyon felbosszantotta, ahogy a férfi a tavaly előkerült ügyre reagált.

A vlogger egy közel 40 perces videóban beszélt az ügyről, ahol konkrétan nem tagadta le a történteket, ellenben azt mondta, hogy ha a jövőben bárki nyilvánosságra hozza bármilyen privát beszélgetését, az ellen jogi lépéseket fog tenni. A 444 kérdéseire hasonlóan reagált, válasz helyett csak annyit mondott:

nem járul hozzá, hogy az ellene felhozott vádakról cikket írjanak, a megfelelő jogi lépéseket pedig megtette.

Az őt képviselő ügynökséget is megkereste a lap, ott azonban azt mondták, az ügyvezető igazgató szabadságon van, így csak később tudnak reagálni. A magyar YouTube-os közösséget egyébként már egy hete lázban tartja az ügy, volt aki úgy fogalmazott, hogy 

akik ebben tényleg érintettek, és esetleg kiderül bizonyítékok alapján, hogy tényleg bűnösek, azoknak nem a Youtube-csatornájuk miatt kell izgulniuk, annál sokkal komolyabb gondjaik is lesznek.