Vince, Artúr
5 °C
11 °C

Gördeszkával siklatott ki egy villamost, keresi a rendőrség

2018.12.07. 18:40

Csütörtökön írtuk meg, hogy csütörtök este begurult egy gördeszka a Széll Kálmán téren az 59-es villamos alá, ami attól induláskor megemelkedett, és kisiklott. Tegnap nem volt egyértelmű, hogy balesetről, vagy szándékosságról lehet szó. 

A rendőrség pénteken fotókat tett ki a fiatalról, akinek a gördeszkája kisiklatta a villamost, és azt írják, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kép közzététele mellett azt is kérik, ha valaki szemtanú volt, jelentkezzen.

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.
A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.
Fotó: Police.hu

A rendőrség az esetről azt írja: "a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 6-án 19 óra 56 perc körül ismeretlen tettes gördeszkát helyezett a Széll Kálmán téren közlekedő villamos alá, ami ennek következtében kisiklott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya az esettel összefüggésben keresi a képen látható feltételezett elkövetőt. A férfi 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseball sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot visel.