A város jól áll, jó a kedvem, financiálisan minden rendben - rappeli a martfűi polgármester

ének3.PNG
2018.12.29. 10:01

"A város jól áll, jó a kedvem / Financiálisan minden rendben"

Karácsonyi klippel jelentkezett a Szolnok megyei Martfű városa. De olyan szinten szuperprodukció, hogy gyakorlatilag az egész város énekel benne, sőt, a polgármester még rappel is két sort. A klip karácsonyra készült, a Youtube-feltöltés alapján már 21-e óta elérhető, hozzánk azonban csak most, a Szoljon.hu beszámolója alapján jutott el. 

Dr. Papp Antal
Dr. Papp Antal

A lap cikkéből kiderül, hogy közel 250 embert énekeltettek meg a klipben, az ötlet pedig a Martfű Média munkatársé, Magyar Máriáé volt. A szám egyébként az Abba együttes Super Trouper című számának feldolgozása.

A klipben tényleg mindenki ott van: a polgármester, a polgárőrök, az orvos, a nővérek, az óvodások, iskolások, a menza dolgozói, a katolikus egyházkör, a nyugdíjasok, a sportklub, a táncegyüttes, a konditerembe járók.

A polgármester elmondása szerint ő végül azért rappelt, mert annyira rossz az énekhangja, hogy így jobban járt mindenki.

"Fel kellett vennünk párszor a szöveget, míg ráéreztem az ízére... Emlékszem, már a harmadik próbálkozásnál tartottunk és még mindig azt javasolták, vegyük újra"

- mondta dr. Papp Antal, független polgármester. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport