Most vitáznak a szekszárdi jelöltek: Hadházy, Harangozó, Szabó

2018.02.26. 18:15

A Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom közösségi finanszírozásból több olyan választókerületet is felméret közvéleménykutató cégekkel, amelyek valamilyen szinten billegőnek számítanak. Vagy akár másért érdekes, például egy-egy ellenzéki párt elnöke indul. Gulyásék emellett azt is megszervezték, hogy ezeken a helyeken legyen jelölti vita.

Most itt élőben követheti a szekszárdi vitát, ahol a Tolna megye 1. számú, szekszárdi választókerületének jelöltjeit hívták meg: Horváth István – Fidesz-KDNP, Szabó Balázs – Jobbik, Hadházy Ákos – LMP, Rácz Norbert – Momentum, Harangozó Tamás – MSZP-Párbeszéd. A momentumos jelöltnek nem volt jó az időpont, és nem fog meglepődni, melyik párt jelöltjét nem látja majd még a vitán:

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek