Itt a választási ki nyer ma, tippeljen az Indexen az eredményekre!

lotto
2018.04.07. 07:19

Ki nyer ma, játék és muzsika négy évre: amíg a pártok utolsókat rúgják ellenfeleikbe és önmagukba, tépkedik a plakátokat és pukkantgatják a füstbombáikat, és már a választók is buzgón szorgoskodnak és szorgosan buzgólkodnak, ön tippeljen bölcsen! Választási tippjáték az Indexen, vasárnap 15 óráig saccolhatja meg minél pontosabban az eredményt.


Az indexes választási tippjátékban vasárnap 15 óráig teheti meg tétjét, és ez most nem kerül semmibe, ellenben a boldog győztesek porcelán Mészáros Lőrinces persellyel vagy más korszerű dísztárggyal lesznek gazdagabbak.


Ahhoz, hogy részt vegyen a játékban, csak egy e-mailt és egy tetszőleges felhasználói nevet kell megadnia, aztán jöhetnek a tippek. A feladat, hogy az országos pártlistás szavazatokat megsaccolja tizedesjegyig, valamint mondja meg, Ön szerint hány mandátumot szerez a Fidesz az új Országgyűlésben.


Figyeljen rá, hogy a listánál a tippjei összesítve ne haladják meg a 100 százalékot (kevesebb lehet, ugyanis azok a mikropártok is kaphatnak majd szavazatokat, amiket mi nem kérdezünk). A tippeket számjegyekkel, ne szöveggel adja meg.


A tippversenyben az nyer, akinek összességében a legkevésbé térnek el százalékosan a tippjei a tényleges végeredménytől.


Hajrá, mutassuk meg, hogy Török Gáborobbak vagyunk a Török Gáboroknál, jobb a sufniban AI-tuningolt természetes intelligenciánk, mint egy prediktív gépi tanulásos algoritmus, és olyan magyarságismeretünk van, hogy azzal simán nyernénk a Ki tud többet a Szovjetunióról-t is!

A megadott személyes adatokat az Index.hu Zrt. a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, az adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint kezeli. A játékosok által a játék során megadott személyes adatokat nem tesszük közzé, azokat a játék végén rendszereinkből töröljük.

? Adjon meg egy tetszőleges felhasználói nevet a játékhoz (a játékban résztvevők az adatkezelési tájékoztatót elfogadják).
? Adja meg e-mail címét, hogy ha nyer, beazonosíthassuk, és megkaphassa a nyereményét.
? És akkor az első kérdés: hány %-ot kap listán a Fidesz?
? a Jobbik?
? az MSZP?
? a DK?
? az LMP?
? a Momentum?
? az Együtt?
? a Kétfarkú?
? És végül: hány mandátumot szerez a Fidesz a 199 fős Országgyűlésben?

Az eredményeket a toplistával minél hamarabb igyekszünk az Indexen közzétenni, de vasárnap délután arról is olvashat majd, hogy más kitöltők milyen eredményeket várnak. (Figyelem, a játék mellett azért menjen el szavazni is!)


A megadott személyes adatokat (e-mail és felhasználói név) csak ebben a tippjátékban használjuk fel, a kiértékelés után azokat megsemmisítjük.