VV Aurelio elismerte, hogy őt gyanúsítják emberrablással

2019.02.08. 11:24 Módosítva: 2019.02.08. 12:48

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség emberrablás bűntette miatt vádat emelt három bajai férfivel szemben, akik 2017. október 15-én este egy dusnoki bárban bántalmazták, majd akarata ellenére autóba tuszkolták áldozatukat, akit csak egy hamis kölcsönszerződés aláírása után engedtek szabadon, írta az ügyészség a múlt héten.

vv aurelio

Azóta a bulvármédia azt írta, hogy az egyik gyanúsított a kereskedelmi televíziókból a VV Aurelióként ismert férfi. A pénteken megjelenő Blikkben pedig a 28 éves Aurelio Caversaccio nyilatkozott is az ügyben:

Az Aurelióként ismer ember fél a börtöntől, hiszen korábban már volt büntetve, és emberrablás miatt súlyos börtönre számíthat. Azt mondta a Blikknek, hogy „ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem”.

Mi történt? Caversaccio Aurelio az ügyészség szerint 2017 októberében „ittassága miatt egy helyi bárban elaludt". Ekkor egy ismerőse ellopta a kabátzsebéből 130 000 forintját. Amikor ez kiderült, a meglopott férfi barátaival – az ügy II. és III. rendű vádlottjával – Dusnokra ment", ahol a tolvaj tartózkodott, ott kihúzta az utcára, közben meg is pofozta (...) a II. és III. rendű vádlottak a sértett kezét hátracsavarva lefogták, ezalatt az I. rendű vádlott a sértettet ököllel és tenyérrel testszerte ütlegelte, majd az emiatt földre került sértett ruháját átkutatva elvette a készpénzét, karóráját és mobiltelefonját."

Ezután a társaság a sértett nagyszüleihez ment, ahol a tolvaj állítása szerint a pénzt elrejtette. A vádlottak a sértettet akarata ellenére beültették az autójukba és szabadon engedését a pénz visszaadásától tették függővé. Mivel az éjszaka kellős közepén felébresztett nagyszülők házában pénzt nem találtak, autóval Bajára indultak. Az út során I. rendű vádlott a pénzét követelve ököllel többször megütötte a sértettet, aki ennek hatására kérte, vigyék az édesanyjához, hogy a tőle kért kölcsönből kifizesse az I. rendű vádlottat. A III. rendű vádlott javaslatára azonban az I. rendű vádlott bajai lakására mentek és ott a sértett az I. és III. rendű vádlottak diktálása alapján egy 2017. augusztus 1-jére visszadátumozott kölcsönszerződést írt, amely szerint az I. rendű vádlottól 180 000,- Ft-ot kért kölcsön és amelyet minden héten pénteken 20 ezer forintonként vállal törleszteni." Ezután a mobiltelefonját visszaadták és elengedték.

A vádról a férfi azt elismerte a Blikknek, hogy kiabáltunk, megrángattuk egymás ruháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban." Azt is tagadja, hogy a 180 ezer forintról papírt íratott volna alá a férfival.

Tudom, milyen bezárva lenni, 120 napig voltam a ValóVilág villájában, igaz, luxuskörülmények közt, de szörnyű, hogy nem vagy szabad, nem hívhatod fel, akit szeretsz. Borzalmas belegondolni" – mondta a lapnak a 28 éves férfi.  • Hírek
  • Személyi kölcsön