Súlyos karambol az M1-esen, két sérültet is hiába próbáltak újraéleszteni

2019.02.15. 05:24

Hat gépjármű ütközött össze péntek hajnalban az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, írja az MTI. A mentők a baleset két súlyos sérültjét a helyszínén igyekeztek újraéleszteni, de hiába.

DKRCS20190215006
Fotó: Krizsán Csaba

A katasztrófavédelem honlapján pénteken hajnalban közölték, hogy négy személyautó és egy kamion ütközött össze az M1-es autópálya 162-es kilométerszelvényénél, Mosonmagyaróvár térségében, a határ felé vezető irányban.

A baleset két súlyos sérültjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajtuk segíteni. További három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

Frissítés: Fél 10 után feloldották a korlátozást az M1-es autópálya határ felé vezető oldalán Mosonmagyaróvárnál. Az útszakaszt a helyszínelés idejére zárták le. 

Halálos baleset történt a 75-ös főúton is

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofőrje, amelyik árokba csapódott péntek reggel a 75-ös főúton - közölte a Police.hu. A baleset a Zalaszentmihály és Pacsa közötti útszakaszon történt, ahol a személygépkocsi egyelőre tisztázatlan okok miatt hajtott az árokba.

Fél 10-kor ismét halálos baleset történt: lesodródott és az árokba csapódott egy autó a Tolna megyei Nagydorog és Pusztahencse között. A balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett egy ember, hogy a helyszínen életét vesztette. Az MTI-nek a megyei rendőrkapitányság szóvivője azt mondta, hogy egy 27 éves nő halt meg a balesetben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport