Szerelmi háromszög miatt vágta el nagyapja torkát a zuglói gyilkos

2019.02.27. 12:15

A Zsaru Magazin részleteket közölt a február 16.-ai zuglói gyilkosság nyomozásáról. 

Február 17-én egy XIV. kerületi élelmiszerbolt parkolójában egy piros Suzuki sebességváltójára boruló, véres nyakú holttestről kapott bejelentést a rendőrség. gyilkosság után elfogott gyilkos és áldozata a saját nagyapja volt, akivel előtte együtt hamburgerezett, majd mindketten vodkával fejezték be a vacsorát. A rendőrség szerint az alkohol és a régebbről felsejlő ellentét vezetett tragédiához. 

Az áldozat hozzátartozóinak tűnt fel, hogy a Suzuki két parkolóhelyet foglal el átlósan, a járókelők nem láttak be az autóba. A kiérkező rendőrök egyértelműen meg tudták állapítani, hogy idegenkezűség okozta az áldozat halálát, torkán hosszú, mély seb tátongott, és kezén is sérülések voltak.

Az utastérben egy gyorsétterem csomagolópapírjait és egy blokkot is találtak a vásárlás időpontjával. Az étterem kamerafelvételein látták is a kocsit az autós kiszolgálórésznél, és a 60 éves férfi mellett látható volt a később elkapott fiatalember. 

A rendőrök a rokonoktól tudták meg, hogy áldozat és a gyilkosa között furcsa és feszült viszony alakult ki, mégpedig egy szerelmi háromszög miatt. Évekkel ezelőtt a nagyapa és az unoka ugyanazzal a nővel bonyolódott szerelmi viszonyba. 

A nyomozás során kiderült, hogy február 16-án többször beszélt telefonon a 26 éves B. György nagypapájával. A XIII. kerületben az Árpád hídnál vette fel a Suzukival délután, ezután együtt töltötték a napot. Egy trafikban is emlékeztek B. Györgyre, vodkát és cigarettát vett. 

A nyomozók az autóban megtalálták a vodkásüveget és a kocsi mellett véres csikkeket is. 

B. Györgyöt egy esztergomi vendéglátóegységben kapák el. A rendőrség szerint mindkét férfi szerepelt már nyilvántartásukban más ügyek miatt. A kihallgatáson beismerte, hogy a nagyapjával volt az emberölés időpontjában, sőt kissé bizonytalanul azt is elmondta, hogy elvágta a torkát. Azt mondta, azért bizonytalan ebben, mert nagy mennyiségű nyugtatót szed. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport