Egy gyerek halt meg a hét áldozatot követelő mezőörsi balesetben

2019.03.11. 15:57

Ahogy arról korábban beszámoltunk, durva, hét ember halálával járó baleset történt a 81-es számú főúton vasárnap. Az akkori információk szerint azt írtuk, két gyermek és öt felnőtt vesztette életét, de a rendőrség friss, részletesebb hétfői közleményéből kiderült, egy gyermek halt meg, egy 9 éves fiú.

A rendőrség azt írja, egy 28 éves győri férfi közlekedett Kisbér felől, Mezőörs irányába egy Opel Vectra típusú személyautóval. Haladása közben a sofőr egy autó előzésébe kezdett, majd amikor manővere befejeztével visszatért a saját forgalmi sávjába, elvesztette uralmát a járműve felett és áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő Audival. Mindkét jármű kigyulladt.

A baleset során az Opel 28 éves vezetője és 19 éves női utasa - rédei lakos - valamint az Audiban ülő 37 éves nő és 9 éves fiú - bakonyszombathelyi lakosok-, egy 25, egy 36 éves kisbéri és egy 45 éves győri férfi a helyszínen életüket vesztették.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárás során - szakértők bevonásával - vizsgálja a baleset körülményeit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport