Mentőhelikopter érkezett egy balesethez az M5-öshöz

2019.03.23. 12:34 Módosítva: 2019.03.23. 12:41

Szombaton több balesetről is érkezett hír.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két tehergépjármű az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 46. kilométerszelvényben 11 óra körül, Örkénynél. A balesetben egy ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom a belső sávon halad, írja a rendőrség.

Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 42-es kilométernél, Újhartyán térségében, írja a katasztrófavédelem. A helyszínre a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották. A kisteherautó sofőrjéhez mentőhelikopter érkezett, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Négy autó ütközött össze szombaton, kora délelőtt az M5-ös autópályán Inárcs közelében, írja az MTI. A balesetben négyen sérültek meg, a sztráda Budapest felé vezető oldalát lezárták. Az elsődleges információk szerint a baleset fél kilenc körül történt. A helyszínelés idejére a rendőrök az autópályát Budapest irányába teljes szélességében lezárták, a járműveket Újhartyánnál a 46108-as számú útra terelik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport