Halott csecsemőt találtak egy magyarmecskei házban

2019.04.06. 09:57

Halott csecsemőt találtak egy magyarmecskei házban pénteken délután - erősítette meg a Bama.hu értesülését a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-nek.

Mint írták, a haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében, szakértők bevonása mellett vizsgálja a rendőrség. Annak részleteiről a nyomozás érdekeire hivatkozva bővebb tájékoztatást egyelőre nem adtak.

A Bama.hu cikke szerint péntek délután a településen nagy erőkkel jelentek meg a rendőrök és a mentők, akik lezártak egy utcát is.

Frissítés 12:15-kor: A Police.hu közleménye szerint a házban egy 39 éves nő él, akit pénteken délután szállítottak kórházba erős vérzéssel. A kórház jelezte a rendőrségnek, hogy a nő feltételezhetően a megelőző napokban szült. A rendőrök kimentek a nő címére, ahol a ház egyik szobájában megtalálták az újszülött holttestét.

Az orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, és ellátatlansága vezetett a halálához. A 39 éves nőt továbbra is kórházban kezelik, nincs kihallgatható állapotban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport