Újabb neves ügyvédet kért fel a védelmére Gyárfás Tamás

2019.04.13. 09:04 Módosítva: 2019.04.13. 09:05

A Fenyő János meggyilkolásában felbujtóként meggyanúsított Gyárfás Tamás a napokban Zamecsnik Péter ügyvédet is felhatalmazta arra, hogy ellássa védelmét. Bánáti János is Gyárfás ügyvédje marad, írja a Magyar Nemzet. 

A lap azt írja: Polt Péter legfőbb ügyész szerint törvényt sértett a Fővárosi Törvényszék, amikor elutasította a Bánáti János kizárására irányuló indítványt a Fenyő-ügyből. Polt a Kúria állásfoglalását kéri az ügyben. 

Az első fokon eljáró bíróság azért akarta kizárni Bánátit az eljárásból, mert az ügyvéd a nyomozás során tanúvallomást tett a Fenyő-ügyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Bánátit akkor védence, Gyárfás Tamás megzsarolásáról, illetve az ügyvédnek a Fenyő Jánostól még életében kapott megbízásairól kérdezték.  

Zamecsnik Péter már személyesen is képviselte a Kúria nyilvános ülésén Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség egykori elnökét. 

Gyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy az olajüzleteken meggazdagodott Portik Tamás az ő biztatására ölette meg 1998-ban Fenyő János médiavállalkozót.    • Hírek
  • Megtakarítás