16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Nem állt meg a zebránál, azonnal elvették a jogosítványát két hónapra

2019.05.15. 14:55 Módosítva: 2019.05.15. 18:02

Majdnem gyalogost gázolt el az a Ford, aminek vezetője nem állt meg egy szikszói gyalogátkelőhely előtt. A rendőrség első fokú határozatában még aznap eltiltotta a sofőrt a vezetéstől - közölte a rendőrség.

zebraterv
Fotó: Police.hu

A sofőr május 14-én, délelőtt Szikszón a Kassai és a Balassi út kereszteződésében nem adott elsőbbséget az áthaladást már megkezdő gyalogos számára. A hatóság a sofőrt két hónapra eltiltotta a vezetéstől és pénzbírsággal is sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét.

Zebra terv

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében május 14. és 17. között tartják a Zebra terv elnevezésű, baleset-megelőzési akciót. A kampányban az összes városban kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak a zebrák környékén.

Ahogy a rendőrség twitteréről kiderül, nemcsak a büntetésről szól ez az akció, mert a zebránál jól viselkedők ajándék zebrában is részesülhetnek:



  • Hírek
  • Hírek