Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem állt meg a zebránál, azonnal elvették a jogosítványát két hónapra

2019.05.15. 14:55 Módosítva: 2019.05.15. 18:02

Majdnem gyalogost gázolt el az a Ford, aminek vezetője nem állt meg egy szikszói gyalogátkelőhely előtt. A rendőrség első fokú határozatában még aznap eltiltotta a sofőrt a vezetéstől - közölte a rendőrség.

zebraterv
Fotó: Police.hu

A sofőr május 14-én, délelőtt Szikszón a Kassai és a Balassi út kereszteződésében nem adott elsőbbséget az áthaladást már megkezdő gyalogos számára. A hatóság a sofőrt két hónapra eltiltotta a vezetéstől és pénzbírsággal is sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét.

Zebra terv

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében május 14. és 17. között tartják a Zebra terv elnevezésű, baleset-megelőzési akciót. A kampányban az összes városban kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak a zebrák környékén.

Ahogy a rendőrség twitteréről kiderül, nemcsak a büntetésről szól ez az akció, mert a zebránál jól viselkedők ajándék zebrában is részesülhetnek:

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!