Szökött elítélt lövöldözött a Magdolna utcában

2019.05.16. 07:42

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki két társa segítségével megállított egy autóst, majd gázpisztollyal többször rálőtt a VIII. kerületben – írta a Police.hu.

A rendőrségen szerda este tett bejelentést egy férfi, hogy egy korábbi vita miatt a Magdolna utcában két férfi elállta az utat autója előtt, míg harmadik társuk gázpisztollyal több lövést adott le. A lövöldözésben senki nem sérült meg.

A helyszínen kiderült, hogy két nő veszett össze egy kutya miatt. Az egyik asszony a vejét, a másik pedig a férjét hívta segítségül. A nyomozás adatai szerint a sértett férfi éppen el akart indulni a kocsijával, amikor a nő férje több lövést is leadott az autóra. Az eset során nem sérült meg senki.

A két férfit még a Magdolna utcában, a lövöldözőt pedig pár órával később, fogták el a rendőrök az Orczy úton.

Mindhárom férfit előállították a kerületi kapitányságra és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A két férfit, akik a kocsi elé álltak, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A harmadik férfiról kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallatását követően a számára kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport