Feltette a gyerekeit a villamosra, ám az nélküle indult el

2019.05.16. 17:58 Módosítva: 2019.05.16. 18:46

Megrázó családi történetet mutat be az RTL Klub ma esti Híradója. Cleo Mitilineou görög származású opera-énekesnő előtt ugyanis úgy csukódott be a 61-es villamos ajtaja, hogy a 4 és 8 éves gyerekeit már felszállította. Ő az esernyőjét csukta még össze, mikor az ajtó bezárult előtte, a villamos pedig elhajtott a gyerekeivel.

Az opera-énekesnő részletesen elmesélte a borzalmakat a csatornának, és könnyeivel küszködve kifejezte értetlenségét is:

Nálunk, Cipruson, meg Görögországban nem történhetett volna ilyen, hogy senki sem segít, az anyukák sem. Csak álltak és néztek.

Cleo Mitilineou futva indult a villamos után, és arra gondolt, hogy ő nem elég sportos a futáshoz, bár mostanában sokat fogyott. Arra is gondolt futás közben, mi van, ha egy elmebeteg van a villamoson, vagy akár egy pedofil, akin nem látszik, hogy az.

Gyermekei sírtak és komoly traumaként élték meg az esetet, amelyet az opera-énekesnő egyértelműen a villamosvezető embertelenségével magyarázott. A családnak végül több utas segített, és a következő villamosmegállóban leszálltak a gyermekekkel, akiket így elért az édesanyjuk.

Az RTL riportjában ugyan nem tudunk meg erről részleteket, ám a csatorna ajánlója szerint a BKV vizsgálja az esetet.