Hivatalos jegyzőkönyvbe mondta a kormányablak, hogy nincs pénze vécépapírra

2019.05.23. 17:49

Olvasónk ügyeket intézni ment be csütörtök reggel a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára. Itt lehet például személyit, útlevelet, jogsit intézni, bejelenteni a lakcím változását.

Azt nem tudjuk, hogy sikeres volt-e olvasónk elintéznivalója, vagy, hogy egyáltalán mi volt az, azt viszont igen, hogy ügyintézés közben el kellett intéznie valami mást is, ezért aztán bement a kormányablak mellékhelyiségébe. 

Innen viszont biztosan nem távozott elégedetten.

Ahogy azt az Indexnek küldött üzenete is nyomatékosítja:

Alulírott, ezt tapasztalta a kormányzati ügyintézés során! XXI. század. Európai Parlamenti választások előtt! Mit akarunk. Ez abszurdum.

A sérelem tárgya, hogy a Győri Járási Hivatal Kormányablakának vécéjében olvasónk nem talált sem vécépapírt, sem szappant, de még kéztörlőt sem.

Csoda, hogy van víz!

– jegyezte meg egy ponton. 

A legtöbben valószínűleg legyintenénk erre a hiányosságra, hiszen lássuk be, naponta találkozhatunk hasonlóval. De nem így az öntudatos olvasónk!

Pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett ott helyben.

Mindehhez pedig egy képet is csatolt nekünk.

Amikor pedig olvasónk azt sérelmezte, hogy a betévedő polgároknak nem, csak a kormányhivatal dolgozóinak van lehetősége és joga "kulturált módon elintézni ügyeiket (WC)", akkor a kormányablaktól egészen egyszerűen csak azt a választ kapta:

korlátozottak a lehetőségeik, sajnos erre nincs keret.

Így lett hivatalos papír arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra.