Egyszerre öt súlyos közúti balesethez riasztották a győri mentőket

2019.06.11. 14:21

Egyszerre öt közúti balesethez riasztották a Győr-Moson-Sopron megyei mentőket, akik végül időben összeszedték és kórházba szállították a 7 súlyosabb sérültet.

  1. Pereszteg és Fertőszentmiklós között több személygépkocsi ütközött, ezért azonnal több egységet riasztott a helyszínre a Győri Mentésirányítás délelőtt, írja az Országos Mentőszolgálat. 
  2. Az egységek még úton voltak, amikor egy másik balesetről érkezett bejelentés, az M1-es autópályáról. 
  3. Ide szintén több mentőt indítottak, miközben Győrújbarát és Tényő közé is útban voltak egységek, ahol egy személygépkocsi borult árokba. 
  4. A három, egymástól független baleset felszámolása még zajlott, mikor két kamion ütközött szintén az M1-es autópályán, egy másik szakaszon. 
  5. A mentésirányító több mentőegységet riasztott erre a helyszínre is, amikor egy ötödik balesethez is segítséget kért egy soproni telefonáló, ahol egy motoros és egy autó ütközött. 

Az 5 balesetben összesen 7 fő sérült, akiket stabil állapotban szállíthattak kórházba. Bár ritka, hogy ennyi baleset történik egyszerre a megyében, győri mentésirányítók példamutatóan kezelték a helyzetet, áll a közleményben. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport