Apollónia
15 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Megszökött egy rab egy budapesti kórházból

DNYIP20091230110
2019.06.17. 15:42

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból, írja a 24.hu. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 20 éves nő keresését. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot is indított az ügyben.

Az ügyben küldtünk kérdéseket a rendőrségnek is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A bv egy közleményt adott ki, amiben azt írták:

"Egy budapesti egészségügyi intézménybe kihelyezett, letartóztatásban lévő fogvatartott engedély nélkül távozott 2019. június 17-én a reggeli órákban. A 20 éves női fogvatartott orvosi ellátását – tekintettel egészségügyi állapotára – a bv. szervezet külső kórházban, külső őrzéssel biztosította. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a nő felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel zajlik. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított."

A rendőrség fotót is közölt a nőről, ide kattintva nézheti meg. A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.