Lángoló teherautó és karambolsorozat az M0-son

2019.06.29. 16:15 Módosítva: 2019.06.29. 17:05

Előbb egy teherautó gyulladt ki, majd öt autó futott egymásba az M0-s körgyűrű déli szakaszán. A tegherautótűz a nyugati irányba (az M1 felé vezető) oldalon történt, az autók a keleti irányba vezető oldalon ütköztek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a teherautótűz nem sokkal délután 3 óra előtt keletkezett a körgyűrű Szigetszentmiklós térségében, az M0-s autóút halásztelki lehajtójánál. A helyzetet súlyosbította, hogy az autó lapra szerelt bútort szállított. Az eset miatt a lehajtó sávot lezárták, a forgalmat ideiglenesen leállították.

Háromnegyed négy után pedig öt autó szenvedett úgynevezett utoléréses balesetet Törökbálint térségében, az M0-s autóút Annahegyi pihenőjénél.  Az érintett útszakaszon két sávon halad a forgalom, azonban torlódásra kell számítani, közölte az OKF. A Google Maps térképe szerint a baleset térségében nagyjából öt kilométeren keresztül akadozik a forgalom.

Délután öt körül újabb baleset történt az M0-son, az OKF jelentése szerint ezúttal a körgyűrű 5-ös kilométerszelvényénél, Törökbálint térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon ütközött két autó. A karambolos járművek a belső sávban okoznak forgalmi akadályt, ami miatt ennek a balesetnek a térségében is kialakult némi torlódás a Google Maps szerint.

Az M0-son szombat délelőtt is történt baleset, akkor Szigetszentmiklósnál az M5 felé vezető oldalon üközött össze öt autó.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport