Leugrott a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban második emeletéről egy beteg, azonnal meghalt

2019.07.06. 11:46

A fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban egy férfi ugrott le a második emeletről, majd szörnyethalt a kórház lépcsőházában, írja a Blikk. A lap úgy tudja, a beteget éppen egy vizsgálatra vitték június 30-án, de a vizsgálószobáig nem értek el: a férfi zavartan kezdett viselkedni, nem akart együttműködni a kórház dolgozóival.

Ezután a folyosóra rohant, és bár többen utánaszaladtak, nem tudták megakadályozni abban, hogy a férfi a lépcsőház korlátját átmászva leugorjon a másodikról. Bár a cikk szerint a lábát még sikerült elkapni, de megtartani már nem tudták. A férfi életét már nem tudták megmenteni.

2019. június 30-án egy férfi beteget intézetünkben vizsgálatra vittek. A beteg a lépcsőházban a korláton átugrott, a mélybe zuhant és életét vesztette. A beteg halálát a kórház dolgozói megállapították és az esettel kapcsolatban a rendőrséget értesítették. Az ügy miatt vizsgálat indult

- írta a lapnak a kórház, a rendőrség pedig azt, „idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit”.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport