Farkas
10 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Fordulat lehet a szekszárdi gyerekgyilkosság ügyében

2019.07.09. 05:41

A hatéves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított tizenkilenc éves fiú szerint nem egyedül követte el a gyilkosságot, és ezt igazolni látszik, hogy a gyilkossághoz használt tárgyon nemcsak az ő DNS-e található, értesült a Blikk. 

A lap szerint a gyilkossággal gyanúsított fiú meg is nevezett egy személyt, akihez szerinte DNS tartozik, ezt az embert a rendőrök korábban tanúként hallgatták meg. Akkor ő maga ajánlotta fel a hatóságoknak, hogy vegyenek tőle DNS-mintát, ez azonban nem történt meg. "A vádirat elkészült, úgy, hogy ezt a plusz-DNS-t nem vizsgálták. Éppen ezért mindenképpen indítványozom a további nyomozást erre vonatkozóan" - mondta a lapnak az áldozat családját képviselő ügyvéd. 

A feltételezett társtettes szintén a környéken élt, de a nyomozás vége felé nyoma veszett. Az ügyvéd szerint a kamera rögzítette, ahogy a gyilkossággal vádolt K. Dániel a kislánnyal sétált, a patak partjára több másik út is vezet, így nem lehet kizárni, hogy valóban van még egy ember, akinek szerepe lehet az ügyben. 

Idén márciusban, Szekszárdon, a Séd patak medrében találták meg annak a hatéves kislánynak a holttestét, aki néhány órával korábban tűnt el. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport