Fülöp, Evelin
8 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Egy dashcam felvette a kecskeméti frontális kamionbalesetet

2019.08.18. 11:24

Az egyik érintett kamion mögött jövő autós fedélzeti kamerája felvette a csütörtöki, Kecskemét melletti kamionbalesetet. A felvételt a rendőrség hozta nyilvánosságra „Csak a szerencsén múlott...” címmel, figyelemfelkeltő jelleggel: 

Kérjük, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek! Mindig kipihenten üljenek a kormány mögé, és soha ne vezessenek fáradtan vagy szeszes ital fogyasztását követően!

Csütörtök délután az 52-es úton, Kecskemét és Fülöpszállás között ment egymásnak a két kamion. A tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszedni a sofőröket, ami a képeket látva egyáltalán nem csoda, sokkal inkább az, hogy a könnyű sérülésekkel megúszták a balesetet.

29073433_7425188cf86359f3023462d446cee6b4_wm.jpg_727x410

 A videó képei szerint a piros kamion tért át hirtelen a szembesávba, ahol nekicsapódott a másik járműnek. A mögötte jövő személyautónak néhány méteren belül sikerült nullára fékeznie, és egy szemből érkező, a videón látszólag a semmiből feltűnő másik kocsi is szerencsésen megúszta nagyjából a balesetet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport