Három holttestet találtak egy budai lakásban, egy kisgyerek az egyik áldozat

DSC4062
2019.08.23. 13:27

Három holttestet találtak egy budai lakásban péntek délben, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. 

Azt írja a rendőrség, hogy egy budai lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a hatóságokat, mert nem tudta elérni telefonon a bérlőit. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, 

A LAKÁSBAN EGY FÉRFI, EGY NŐ ÉS EGY KISGYEREK HOLTTESTÉT TALÁLTÁK.

A rendőrség tájékoztatása szerint a társasház második emeleti lakásában a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, és 4 éves közös gyereküket. A férfi ezután öngyilkos lett.

Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, és még a lakókat sem engedik be a Zöldlomb utcai társasházba, ahol az emberölés történt. 

A helyszínen olyan információ terjed, hogy a család már csütörtök este hangosan veszekedett, a lakók értesítették is a rendőrséget, de intézkedés állítólag nem történt. Ezzel kapcsolatban megkérdeztük a rendőrséget, akik megerősítették, hogy a lakásban augusztus 20-án 13 óra 8 perckor történt egy rendőri intézkedés.

Egy nő hívta a rendőrséget, mert állítása szerint az élettársa elvette a kulcsait. A járőrök a helyszínen meghallgatták a nőt és a férfit is, akik elmondták a rendőröknek, hogy szóváltást követően rendezték a köztük lévő vitát. A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni

- nyilatkozta a BRFK.

Vagyis arra egyelőre nem akarnak válaszolni, hogy augusztus 22-én, csütörtökön érkezett-e bejelentés a Zöldlomb utcai házból a rendőrségre, és hogy jártak-e aznap járőrök a helyszínen. 

Egy olvasónk ugyanis azt jelezte, hogy csütörtökre virradóra egy hangos sikolyt hallottak az ott lakó szomszédok, később értesítették is a rendőrséget, miután nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. "Pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek" - írta. 

(Borítókép: Nyomozók a Zöldlomb utcai társasháznál. Fotó: Kaszás Tamás/Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport