Lekapcsolták a kalocsai rendőrök a fajszi zaklatót

2019.09.14. 14:55
Erőszakoskodott, titkos felvételeket készített, fenyegetőzött és még fegyvere is volt egy fajszi férfinak. A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége azonban most lekapcsolta.

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 13-án zaklatás és kapcsolati erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 50 éves fajszi férfit - írja a Police.hu, a rendőrségi oldalon rövid videó is látható az elfogás körülményeiről.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017 nyara óta volt élettársát - még kapcsolatukban - több alkalommal bántalmazta. A szexuális együttlétekről titokban videót készített, és a nőt ezen felvételek felhasználásával fenyegette meg, csakhogy vele maradjon. Szakításukat követően volt élettársát titokban megfigyelte, követte, zaklatta.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi engedéllyel tartott önvédelmi maroklőfegyverrel is rendelkezik. A férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el Kalocsán. Az önvédelmi fegyvert a kalocsai nyomozók lefoglalták. A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.