Leköptek egy férfit a bazilikánál, aki valószínűleg Will Smith stábjához tartozott

2019.09.26. 22:28

Miközben egy férfi a Szent István téren álldogált (valószínűleg Will Smith stábjának tagjaival, mivel többükön is Gemini Manes-nyakbaakasztó látható), egy arra járó nő feléje fordult, és egy szó nélkül combon köpte. A férfi láthatólag egy pillanatig el sem hitte, mi történt. Az esetet videóra vették, és fel is került a közösségi médiára.

Here is a video that got my attention.. As this Gentleman was enjoying the beauty of the city Budapest with his friends later to perform on Stage with @willsmith .. Then comes a woman filled with hate, walks and spat on this guy. Some would say she is crazy but I say she is Disgusting and Racist.. Please, share this video so this woman would be found to never again repeat such and Appologies to this young man.*#notoracism #endracism #notohate #hatecrime

63 Likes, 37 Comments - DJ BLACK CELL (@iamdjblackcell) on Instagram: "Here is a video that got my attention.. As this Gentleman was enjoying the beauty of the city..."

A videót egy nigériai DJ, DJ Black Cell osztotta meg az Instagramon. Azt nem tudni, hogy milyen kapcsolatban van a videón szereplő férfival, akiről egyébként azt írja, hogy Will Smithszel együtt lépett fel Budapesten. Dj Black Cell a posztjában arról ír, hogy néhányak szerint a nő őrült volt, és ezért köpte le a fekete férfit, de szerinte ez nem igaz, rasszizmusról van szó. Egy kommentelő azt írta neki, hogy nem minden magyar rasszista, amit a DJ megköszönt, és jelezte: látja, hogy sok jó magyar szörnyülködve osztja meg a videót.