Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

Vádat emeltek egy oktató ellen, aki eltörte egy fiú kezét

2019.10.14. 10:17

Az ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában törte el egy diákja kezét.

A vádirat szerint a férfi több mint 10 éve oktatója az egyik hódmezővásárhelyi általános iskolának. Idén április 5-én a reggeli órákban az egyik fiú és osztálytársai az iskola földszinti folyosóján játszottak, az egyik lány cipőjét elvették és a férfi mosdóba vitték.

A lány megkérte az oktatót, hogy hozza ki a cipőjét a WC-ből kivitte. Kifelé menet a fiú megállította az oktatót, kivette a kezéből a cipőt és kérésre sem adta vissza. Ekkor az oktató a 13 éves fiút a karjánál fogva a mosdóba vezette és a kézmosó melletti WC fülkébe lökte. A lökés következtében a sértett nekiütközött a WC csészének, majd tartva attól, hogy a fejét a csempébe veri, kézzel próbálta magát megtámasztani. Az esés következtében azonban a sértett jobb kezének orsócsontja elmozdulás nélkül eltört, mellyel összefüggésben a sértettnek 8 napon túl, ténylegesen 6 hét alatt gyógyuló sérülése keletkezett.

Az ügyészség az oktatóval szemben súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.   • Vennék
  • Bankszámla