Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C

Egy pulóver miatt ölte meg a munkatársát

2019.10.21. 07:59

Ha elismeri, hogy bűnös, akkor 9 év 6 hónap börtönbüntetést kaphatna az a férfi, aki még tavaly szeptemberben ölte meg egy munkatársát.

Egy pulóver miatt.

A férfi és a későbbi áldozata egy régészeti feltáráson dolgoztak együtt. A munkatárs fázott, ezért magára vette a férfi pulóverét. Csakhogy ez a férfinak nem tetszett és kérte a munkatársát: vegyen neki egy ugyanilyen pulóvert vagy fizessen 26 ezer forintot. A legközelebbi alkalommal nem ment el dolgozni a munkatársa, a férfi ebből arra következtetett, hogy nem akar neki fizetni. Már ekkor azt hangoztatta, hogy ha újra látja a munkatársát, akkor megüti, és ha nem kap pénzt, leszúrja. 

Így is történt. Legközelebb egy csolnoki kocsma előtt találkoztak. Ekkor a férfi szó nélkül ököllel arcon ütötte a munkatársát, majd előkapott egy kést és azzal hadonászott. Végül le is szúrta a munkatársát, aki életét vesztette. Az ott tartózkodók ugyan megpróbálták a késelőt visszatartani, amíg a rendőrök megérkeznek, de ez nem sikerült. Amikor aztán a rendőrök elfogták a férfit, kiderült: drogot fogyasztott. 

Az ügyészség most emelt ellene vádat. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport