Gedeon, Johanna
2 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Nagyon berúgott, ezért teljesen olvashatatlan szöveggel fújt össze 12 házat egy paksi férfi

2020.03.01. 09:50 Módosítva: 2020.03.01. 09:52

Egy 22 éves paksi férfi még január 5-én összefirkált 12 házat, ami úgy derült ki, hogy egy vendéglátóhely üzemeltetője bejelentést tett, hogy összefirkálták a helyét, a kivonuló rendőrök pedig az ügyet felderítve megtalálták a paksi firkáló nyomait további 11 épületen - írja a Police.hu.

02.29. rongálás Paks
Fotó: Police.hu

A paksi rendőrök néhány órán belül azonosították a firkálással gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit még aznap előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki 12 rendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A fiatal a firkálásokat elismerte, tettét azzal magyarázta, hogy sokat ivott, mielőtt rongálni kezdett.

Az ügyben a rendőrök befejezték a nyomozást, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

A rendőrök egyébként azt írták, hogy az elkövető „fekete festékszóró spray-vel nonfiguratív jeleket fújt az ingatlanok homlokzatára".

Pedig a beszámolóhoz közölt galériából tisztán látszik, hogy egy képen a BR betűk vannak felfújva a falak, egy másikon kivehető a népszerű rapformáció, a Wu-Tang Clan neve sajátos betűkészletet használva a leírásához, két további képen pedig az látható, hogy egyáltalán nem sikerült felfújni a WTC betűket, de megpróbálkozott vele.