RTL: Megpróbálta elcserélni törött autóját a cserbenhagyó gázoló, azt mondta, vadat ütött el

2020.03.09. 17:26 Módosítva: 2020.03.09. 18:36

Segítségnyújtás halált okozó elmulasztásával gyanúsítanak egy 26 éves berhidai férfit, aki halálra gázolt egy embert a 81-es főúton Fehérvárcsurgó közelében, majd elhagyta a helyszínt, írtuk meg hétfő délelőtt. A rendőrség híre szerint vasárnap reggel kaptak jelzést arról, hogy holttestet találtak az úttestet szegélyező árokban. Az orvosi szakvélemény szerint a holtan talált 48 éves móri férfi közlekedési baleset áldozata lett.

Az RTL Klub Híradójából kiderült, hogy a férfit valószínűleg nem vasárnap hajnalban, hanem már szombaton, este 6 körül gázolhatták el, így az elütött férfi több mint 10 órát töltött az árokban, mire rátaláltak. Az elhaladó autósoknak a férfi cipője, sapkája tűnt fel, egyikük megállt, akkor vette észre a holttestet, és hívta a rendőrséget.

Az autót Lepsényben találták meg a rendőrök, az azon látható sérülésekből pedig arra lehet következtetni, hogy az úttesten sétált a férfi, akit elütöttek. A gyalogos Székesfehérvár irányába tartott, a csatorna beszámolója szerint szabálytalanul, a forgalommal nem szemben, és nem viselt láthatósági mellényt. Azt még vizsgálják, hogy az autós miért nem vette észre.

A rendőrök a gyanúsítottat pár órán belül elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, a csatorna úgy tudja, a férfi nem tett vallomást.

Az RTL információi szerint a férfi a baleset után a sérült autóját megpróbálta elcserélni egy másikra Lepsényben, ott azt mondta, egy vadat ütött el. A helyieknek gyanús lett, titokban értesítették a rendőröket. A férfi az autó mellett állt még, mikor megérkeztek a rendőrök.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport