Szervác, Imola
12 °C
16 °C

Ágyhoz kötözte, majd többször mellkason szúrta szeretőjét a gödöllői nő

2020.04.03. 15:41 Módosítva: 2020.04.03. 18:13

A Budakörnyéki Járásbíróság bírója távmeghallgatással megtartott ülésén április 3-án elrendelte annak a 39 éves nőnek a letartóztatását, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy megölte ismerősét Gödöllőn. R. Katalin egy késsel többször mellkastájékon szúrta a 42 éves férfit, majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket.

A bíróság részleteket közölt az ügy hátteréről. R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, a kapcsolatból három gyermekük született. A férj 2020. januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, akit a házaspár régóta ismert. Ezután R. Katalin gyakran töltött időt a másik férfinél Gödöllőn, erről már a férjnek is tudomása volt.

Az április 1-re virradó éjszakán a nő a sértettnél volt. Délelőtt a hálószobájában kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta. A férfi a belső sérülések és a vérvesztéses sokk miatt életét vesztette. 

A nő aznap többször visszament a megölt férfihoz, hogy eltüntesse a nyomokat, és több emberrel is találkozott, azt még nem tudják, kikkel. 

Az ügy részletei miatt a bíróság szerint a nő szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást a bizonyítékok elrejtésével, megsemmisítésével, a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné. A bejelentett munkahellyel nem rendelkező nőnél a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért elrendelték letartóztatását legfeljebb május 3-ig.

A döntés ellen a nő védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport