Süttői gyilkosság: több tucatszor késelte meg nővérét és sógorát, majd rájuk gyújtotta a házat

2020.06.25. 13:42

Csütörtökön elrendelte a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki május 15-én, 0 óra 57 perc előtt megölte 30 éves nővérét és 41 éves sógorát Süttőn, majd ezután rájuk gyújtotta a házat – írja közleményében a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 36 késszúrással, illetve -vágással megölte sógorát, és 19 késszúrással, vágással megölte nővérét. Ezután a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal takarta le, a házban benzint locsolt szét, és azt meggyújtotta. A tűzben Sz. Dávid is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán, ezért a mentőszolgálat munkatársai a budapesti Honvédkórházba szállították.

A férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A letartóztatást egy hónapra rendelték el, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, valamint a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport