Csütörtök este virrasztást tartanak Bogdán László lelkéért Cserdiben

2020.07.21. 04:55

Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért az ismert roma polgármester családi házánál csütörtök este a Baranya megyei Cserdiben – tájékoztatta a család a RomNet-et. A portál azt közölte, Bogdán László gyászszertartását megelőző este, a barátok, tisztelők a családtagokkal közösen csütörtök este 19 órától Cserdiben a Fő út 66. szám alatti háznál emlékezhetnek az országosan ismert polgármesterre, imádkozhatnak az elhunytért, és gyújthatnak mécsest emlékére.

Bogdán László temetésére 2020. július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor Cserdiben, a falu temetőjében kerül sor. A temető címe: Cserdi, Fő utca 59, közölte a RomNET.

A gyászszertartást megelőzően pénteken, 10 órától a Baranya megyei település polgármesteri hivatala mögötti téren misét celebrálnak Bogdán László lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, melyen a felkért barátok mondanak beszédet. Bogdán cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára, és a most készülő kriptájában alhatja majd örök álmát.

Bogdán László életéről  ebben a cikkünkben  írtunk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport