Késsel és gáz-riasztó fegyverrel fenyegette volt feleségét egy férfi Pécsen

2020.08.11. 13:11

Egy pécsi nő azzal feljelentést a rendőrségen, hogy volt férje 2020. július 20-a és augusztus 9-e között a családi házukban többször bántalmazta, fegyvert tartott a fejéhez, kést szorított a torkához, a telefonját összetörte, és az autóját is megrongálta, írja a Police.hu

A nyomozók a feljelentés alapján augusztus 10-én délután a házhoz mentek, ahol a Terrorelhárítási Központ segítségével elfogták a 47 éves férfit. A rendőrök a férfi otthonában kutatást tartottak, majd ott egy gáz-riasztó fegyvert foglaltak le. A nő a bántalmazások során könnyebben megsérült. A férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kapcsolati erőszak miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, írják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport