2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00 ÉLŐ
Spanyolország 0
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország
Albánia

Csomagtartóba zárták, rálőttek az emődi vállalkozóra

2020.08.28. 08:09

Őrizetbe vettek két férfit, akik egy emődi vállalkozótól erőszakkal elvették pénzét, majd távozás közben többször rá is lőttek.

- írta péntek reggel a police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója alapján a két férfi csütörtökök hajnali háromnegyed öt körül jelent meg símaszkban egy emődi telephelyen, ahol egy ott éppen rakodó férfit bezártak gépkocsija rakterébe.

A sértettnek azonban sikerült kiszabadulni az autóból, ekkor a támadók egyike bántalmazta, míg társa értékek után kutatott. A rablók másfél millió forint készpénzt, és a sértett személyes iratait magukhoz vették, majd menekülni próbáltak. Ám a megkárosított férfi követte őket, mire a gyanúsítottak könnyfakasztó anyaggal fújták le őt, majd több alkalommal is rálőttek (az nem világos, hogy a valódi fegyverrel, vagy annak utánzatával). A megtámadott férfi nem sérült meg, és hívta a rendőröket.

Fotó1 1 0
Fotó: Police.hu

A bejelentést követően az Emődi Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre indultak, és tíz percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat, és hiánytalanul kézre kerítették és lefoglalták az elrabolt pénzt is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottakat, és előterjesztéssel él letartóztatásuk indítványozására is.