Varga Judit, Kovács Zoltán és Orbán Balázs sem kapta el a koronavírust

2020.08.29. 11:55 Módosítva: 2020.08.29. 12:48

Negatív lett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár második koronavírustesztje, írja az MTI.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán azt írta: egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

Az egészségügyi szakemberek és a hatóságok vizsgálatáig házi karanténba vonultam, ami alól a második negatív teszt után, az illetékes hatóság előírásait szigorúan betartva mentesültem.

Egyúttal köszöntet mondott a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Kovácshoz hasonlóan Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára is Facebookon közölte, hogy negatív lett a második tesztje. Varga hozzátette, hogy „Szívből köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!”

Címlapkép: Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, a kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos beszédet mond a 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás és a Kaszó Zrt. emlékerdejének átadóünnepségén a Somogy megyei Kaszóhoz tartozó Darvaspusztán 2020. július 13-án. Fotó:  MTI/Varga György