Szijjártó Péter rosszabbul van, de csomagot kapott Kínából

2020.11.08. 15:00

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap délután üzent a karanténból: a tünetei továbbra is vegyes képet mutatnak, de általánosságban sajnos erősebbek – írja a miniszter Facebook-oldalán.

Jó hír viszont, ahogy írja, hogy feleségének és két gyermeküknek negatív lett az újabb koronavírustesztjük, így számukra véget ért a karantén. Mint november 4-én megírtuk, Szijjártó Péter az ázsiai tárgyalások alatt, a Bangkokba történő érkezést követően produkált pozitív koronavírustesztet. A miniszter azóta karanténnaplót vezet, melynek hatodik részében két Facebook-bejegyzést is posztolt.

Karanténnapló - 6. nap A tünetek továbbra is vegyes képet mutatnak, de általánosságban ma sajnos erősebbek, mint tegnap...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. november 8., vasárnap

A második részben egy fotót osztott meg, és elmondta: Wang Yi kínai külügyminiszter kollégája csomagot küldött neki, amelyben lótuszvirág-kapszulát és egy kedves üzenetet talált.

Karanténnapló - 6. nap, 2. rész Wang Yi kínai külügyminiszter kollégám küldeménye: lótuszvirág-kapszula, egy kedves üzenet társaságában. 谢谢!

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. november 8., vasárnap