Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C

Majka: Gődény, ha nem beszari, feküdjön mellém a covid-osztályra!

2020.11.20. 20:02
Üzente a maszk égető víruskritikusnak, miközben vért vettek a rappertől.

Dear Gődény! Ha nem beszari, Jöjjön el hozzám a covid-osztályra, amennyiben van vér a pucájában. Ha kell betolok egy ágyat magam mellé, jöjjön ide maszk nélkül. Nagyon várom. Nem is kell a covidról beszélgetnünk.

– üzente Majka a vírus súlyát megkérdőjelező vloggernek, miközben egy szkafanderes nővér vért vett a rappertől. Az invitálás a videó 7. percétől veszi kezdetét.

Majka 15. napja kezelik koronavírussal. Most megint romlott az állapota, nem tudja mikor engedik haza a kórházból. Egyik labor eredménye rosszabb lett a vártnál. Antibiotikumot szed kétféle gyulladásra, a szteroidokat pedig visszavették, hogy reagálni tudjon a  műsorvezető immunrendszere. 

Nyilván azt várja az ember, hogy minél jobbak legyenek az értékek, és húzzak innen a francba.

– mesélte a rapper állapotáról, akit nagyon felháborított, hogy Gődény azt nyilatkozta az Indexnek, hogy ő bármikor tudna magának pozitív tesztet csinálni és megpróbál kibújni a felelősség alól, hogy ezt a betegséget komolyan vegye.

Kapcsolódó

Koronavírustesztre megy a járványtagadó Gődény György

A járvány tagadása után most azt kell tagadnia, hogy koronavírusos.

Majka meghívta maga mellé Gődényt:

Fogja meg a villámat, egyen a kajámból. Igyon a bögrémből! Vállalja be, lehet hogy szopni fog, ha megfertőzi a vírus, de mutassa meg, hogy van vér a pucájában elleszünk, dumálgatunk egy jót Gődény úrral.

– mondta Majka, aki az elmúlt két hétben, legalább akkora harcot vív a vírusszkeptikus nézetekkel, mint a fertőzéssel, ami miatt kórházba került. Majka interaktív operatív törzs bejelentkezései egyre erősebben gyengítik a vírustagadók, divatosabb szóval élve: vírusrealisták nézeteit. Azaz be lesznek oltva Majkával.   • Vennék
  • Hírek