Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-5 °C
1 °C

Az Orbán-kormány szerint már George Clooney is Soros György politikai szándékát hajtja végre

2020.11.23. 17:13

George Clooney is Soros György politikai szándékát hajtja végre – erre a következtetésre Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztató Központ szóvivője a közmédia híradójában jutott. 

A kétszeres Oscar-díjas színész egy videóinterjúban beszélt arról, hogy új filmjének (The Midnight Sky) forgatása alatt megtapasztalta, mennyi dühöt és gyűlöletet élnek át az emberek világszerte. Szerinte ezt a történelemnek ebben a pillanatában is tapasztalni lehet. 

Elég, ha Bolsonaróra gondolsz Brazíliában vagy Orbánra Magyarországon

– mondta a színész, a brazil elnököt és a magyar kormányfőt említve példaként.

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a közmédia híradójában úgy fogalmazott, a Magyarországi támadások egyik hátterében továbbra is Soros György állandó törekvése áll, vagyis az, hogy Magyarországra ráerőltessék az illegális bevándorlókat.

Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják

– fogalmazott a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

közmédia híradója szerint George Clooney azért támadja a magyar kormányfőt, mert jó barátja a Soros-családnak. Erre a következtetésre az alapján jutottak, mert a színésznek Soros György fiával, Alexander Sorossal van közös képe az egyik közösségi oldalán. A közszolgálati híradóban Orbán Viktor pénteki rádiónyilatkozatát is bejátszották, amiben a miniszterelnök azt fejtegette, hogy Soros a világpolitika legkorruptabb embere, aki mellett sokan azért állnak ki, mert a milliárdos fizet nekik.   • Vennék
  • Hírek