Fél év után kapták el, mindent bevallott a debreceni Erzsébet utca gyilkosa

2021.02.09. 10:48

Több mint fél év nyomozás zárult le a debreceni Erzsébet utcában történt gyilkosság ügyében, miután egy 27 éves férfi bevallotta, hogy ő gyilkolta meg az áldozatot.

A 27 éves férfi párjával egy közeli boltba tartott, amikor útközben, az Erzsébet utcában szóváltásba keveredett a későbbi sértettel. A vita egészen addig fajult, hogy verekedni kezdtek, a gyanúsított az időközben földre kerülő áldozatát még többször fejbe is rúgta – írja a police.hu. Az Erzsébet utcában fekvő férfiról a járókelők tettek bejelentést. Életét a kiérkező mentősök nem tudták már megmenteni.  

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást 2020. július 12-én, de a nyomozók dolgát nagyban nehezítette, hogy a cselekmény az éjjeli órákban, az utca egyik sötét zugában történt. 2021. február 4-én került rendőrségi látókörbe egy férfi és egy nő, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. Két nappal később már mindkettőjüket kihallgatták.

tettes kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport