Kora tavaszias időben napfürdőzhetünk

2021.02.23. 04:29 Módosítva: 2021.02.23. 06:40

Kedden reggel sokfelé párás, ködös időre ébredhetünk, néhol akár gyenge szitálás, ködszitálás is előfordulhat, majd napközben zsugorodik a köd, egyre nagyobb területen süt ki a nap, de helyenként felhősebb, párásabb maradhat az idő – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a köd miatt egyébként az egész országra kiterjedő figyelmeztetést adott ki. 

Mint írják, számottevő csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad a szél. Hajnalban −2 és +5, délután a felhősebb, párásabb tájakon 6 és 10, máshol 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

  • Szerdán is sokfelé párás, ködös idővel indul a nap, helyenként napközben is lehetnek tartósan párás, ködös körzetek, máshol viszont sokat süthet a nap. Esőtől nem kell tartanunk. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul, de a tartósabban felhős, párás tájakon 10 fok alatt marad a csúcshőmérséklet.
  • Csütörtökön is sokfelé párás, ködös lesz a reggel, majd napközben többfelé napos időre van kilátás, de tartósabban párás körzetekre is számítani kell. Csapadék továbbra sem valószínű, legfeljebb csak néhol gyenge szitálás fordulhat elő. Délután 12-18 fok valószínű, de a tartósan párás tájakon 10 fok alatt maradhat a maximum-hőmérséklet.

Hétvégén már írtunk arról, hogy szinte egész héten jó időre lehet majd számítani.

Önnek is van egy jó képe az időjárásról? Küldje el!
Küldje el nekünk!


  • Tippek
  • Lakáshitel