Bekamerázták egy MSZP-s képviselő irodáját, a rendőrség nyomoz

2021.03.03. 13:42

Rejtett kamerát helyeztek el Szakács László MSZP-s parlamenti képviselő, Mesterházy Attila volt pártelnök bizalmasa bérelt irodájában, az ügyben a rendőrség már nyomoz – tudta meg a Magyar Hírlap

Arról is írnak, hogy a helyiségben elrejtett kamerát a Barátság Klub egyik tagja fedezte fel, ugyanis a képviselő felajánlotta a tagoknak irodája használatát. Az ügyben feljelentést tettek a nagykátai rendőrkapitányságon. A lap informátora szerint Tóth Péter, a tápiószőlősi alapszervezet korábbi elnöke, Tóth Bertalan pártelnök választókerületi helytartója helyezte el a rejtett kamerát az irodahelyiségben.

Az ügy pikantériája, hogy a tanúk szerint maga Tóth Péter közölte, hogy bekamerázta az irodát, hozzátéve, hogy mindezt a budapesti pártközpont utasítására tette.

Időközben aztán Fábry Béla, az MSZP Pest megyei szervezetének elnöke hétfőn bejelentést tett a történtekről Molnár Zsolt pártigazgatónak, aki elhatárolódott az ügytől, viszont azt tanácsolta, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen.

Megjegyzik, hogy a jelenlegi vezetésből hivatalosan csupán a pártigazgató tudott a kamera felfedezéséről, de ennél sokkal érdekesebb, hogy 

kedd reggelre eltűnt a kamera az irodából.  • Hírek
  • Megtakarítás