Sebestyén Balázs a szigorításról: Ezt nem hiszem el!

2021.03.05. 07:03

Megszólalt Sebestyén Balázs a zárlatról. A rádiós műsorvezető a Facebookon azt írta, hogy nem hiszi el, ami történik, szerinte „ugyanott vagyunk, mint egy éve”.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy március 8-tól április 7-ig bezárják az iskolákat, óvodákat, és két hétre az üzletek sem nyithatnak ki. Március 8-tól március 22-ig pedig minden szolgáltatás szünetel, de a magánegészségügyet igénybe lehet venni. Az intézkedésekre azért volt szükség, mert a koronavírus-járvány újabb hulláma érte el Magyarországot. 

Sebestyén Balázst, úgy tűnik, meglepték az intézkedések, de mint azt írta, régi hobbijának tud most majd hódolni. Mivel már nagyok a gyermekei, és tudnak egyedül tanulni, ő megy terepre lovagolni. Mint az közölte, korábban sokat „nyomta”, de amikor megszületett Benett és Noel, abbahagyta. Sebestyén hozzátette azt is, hogy a tanulásban szerinte csak összezavarná a gyerekeket. Sőt, kicsit azért örül is, mert míg lovagol, addig se kell a törtekkel, valamint a geometriával foglalkoznia.   • Bérelnék
  • Bankszámla