Videó: mérőszalag és fadarab is előkerült két sofőr budapesti verekedésében

2021.03.12. 15:30

Sajnos nem ritka, hogy autóvezetők konfliktusa tettlegességig fajul, ám általában tiszta ökölcsata szokott lenni, azonban ezúttal az egyik fél több dolgot is bevetett, hogy igazának érvényt szerezzen. A megdöbbentő esetről a megvert sofőr számolt be, melyhez egy videót is mellékelt a támadójáról a bpiautósok portálnak.

A felvétel beküldője azt írta, hogy valószínűleg azzal indult az egész történet, hogy autójával kiparkolt a BAH-csomópontnál, feltételezése szerint a támadója elé. Innentől autós üldözés, verekedés, dobálás és hasonló finomságok gazdagították az esetet. 

„Kiparkoltam a BAH-csomópontnál, és feltehetőleg elé. Utána Budapest határáig üldözött, a Petőfi laktanya előtt nekem jött, utána a Sasadi út lámpájánál ismét utolért, akkor kiszállt és belerúgott a kocsiba. Majd a következő piros lámpánál megint utolért, ekkor az ajtómba rúgott bele, próbáltam menekülni, innentől látható a videó. Aztán amikor elálltam az útját, nekem esett egy farúddal, és agyba-főbe vert, majd a rendszámát fizikálisan megszereztem, mert lelépett, és a mérőszalagot is megtaláltam, amivel megdobott. Két perc múlva gyalogosan visszatért, és feltépte a kocsim ajtaját, majd elvette a bizonyítékokat. Amikor kérdeztem, hogy ez mire volt jó, azt üvöltötte, azért mert nem kértem bocsánatot” – írta a megtámadott sofőr, aki arról is beszámolt, hogy ő igyekezett elkerülni a konfliktust, és egyáltalán nem provokálta támadóját, sőt, állítása szerint az utolsó pillanatig nem vett fel vele semmilyen kontaktust, nem mutogatott, nem becsmérelte, pusztán mereven nézett előre.

A környéken sokan voltak, senki nem jött segíteni, csak végignézték

– írta.