Így élték túl a koronavírust a celebek

2021.04.06. 20:35

Amíg az ember nem érintett, addig másképpen gondol erre a dologra, és amint személyesen érintve leszel, azért abban a pillanatban átfut a fejeden, hogy veled vajon mi történik – számolt be az RTL Klub híradójának Németh Kristóf, aki három héttel azelőtt kapta meg a kínai oltás első adagját, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést. 

Az oltás miatt a színésznél enyhébb tünetek jelentkeztek, és tíz nap alatt kigyógyult a koronavírus okozta betegségből, azonban azt mondja, néha komoly fáradtság tör rá. 

Még az ellenségemnek sem kívánnám, és ez teljesen így van, ez tényleg egy szörnyű betegség. Főleg úgy, hogy az első oltás után kaptam el

– ezt már Zsidró Tamás mondta, és hozzáfűzte, hogy ő lázas volt, sőt, néhány napig átmeneti problémái voltak a látásával is. Közben megkapta az oltási igazolványát is, amin azért mosolygott egy nagyot.

Náray Erika színésznő még novemberben kapta el a vírust, és azóta is küszködik a szövődményekkel. 

Amin átestem, az a hajhullás, szédülés, pici látászavar. Megmaradt az eredeti tünetek közül a gyengeség, időnként teljesen indokolatlanul el tudok tolni egy hegyet, a következő nap meg mondjuk nem tudok rá felmenni

– részletezte a színésznő, akinél egyébként jelentkezett depresszió, szorongás és pánikbetegség is, de ezek egy-két után elmúltak. Hozzátette, alig várja, hogy megkapja az oltást. Ezzel szemben Schmied Zoltán színészt kedden beoltották. Ő arról beszélt, hogy már átesett a víruson január elején. Őt AstraZenecával oltották, amellyel kapcsolatban egyébként kisebb káosz alakult ki az Európai Gyógyszerügynökségnél (EMA), amelynek egyik tisztviselője délelőtt még azt nyilatkozta, hogy van összefüggés a vérrögképződés és az oltóanyag között, délután azonban ezt már cáfolta az EMA.