Ajándék hamburgerrel és gyrosszal köszönik meg a mentősök munkáját a gyorséttermek

2021.04.07. 19:17

Stílusos választ adott a Zing Burger arra, hogy egy ismeretlen húsvétkor feljelentette az Országos Mentőszolgálatot azért, mert az egyik mentős vásárolt magának egy hamburgert ebédre egy Szentendrei úti büfében.

Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül! Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk. A Zing Burger csapata a héten...

Publiée par Zing Burger&Co sur Mercredi 7 avril 2021

Facebook-bejegyzésében a gyorsétteremlánc azt közölte, egy mentős sem maradhat hamburger nélkül.

Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk. 

A Zing Burger csapata a héten végigjárja a budapesti, debreceni és fehérvári mentőszolgálatokat több száz ajándék hamburgerrel, mi így fejezzük ki köszönetünket az emberfeletti munkátokért

– írták.

Nem tőlük érkezett azonban az egyetlen felajánlás. Balassagyarmaton az egyik hipermarketnél a Döner Kebab Express munkatársai minden, szolgálatban lévő mentősnek egy-egy pitás gyrost adnak ajándékba megfeszített munkájuk elismeréseként. 

A mentősök az RTL Klub híradójának azt mondták, egyre többen ajánlanak fel ingyenételt kollégáiknak az után, hogy az ismeretlen feljelentette a Szentendrei úti büfénél megálló mentőscsapatot. Mint azt az Index is megírta, a bejelentő azt sérelmezte, hogy a mentős „hosszú percekig” várakozott az ételért. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az egész várakozás 1 perc 51 másodpercet vett igénybe, ráadásul nem sokkal a vásárlás után riasztást kaptak, így csak jóval később tudták elfogyasztani az ebédet.

A mentősöket a büfénél őket kiszolgáló hölgy is védelmébe vette. Mint mondta, rengeteg dolguk volt, néhány mondat után siettek is tovább, ráadásul a nő vegetáriánus burgert kért, amely hamarabb el is készül. Az eladó szerint a környék lakóit is felháborította az eset.

Egy névtelenül nyilatkozó mentős azt mesélte, hogy sokszor egész nap nem tudnak enni, mert a mentőautóban ez tilos. Az Országos Mentőszolgálatnál rövid idő alatt le is zárták a vizsgálatot.  • Hírek
  • Hírek