Tibor
2 °C
8 °C

Kásler Miklós: Soha nem tapasztalt terhelés mellett nem ingott meg az ellátórendszer

2021.04.07. 16:58

Magyarország átoltottságban az Európai Unió országai között éllovassá vált azzal, hogy két és fél millió ember megkapta a koronavírus elleni védőoltást – mondta az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Kásler Miklós úgy fogalmazott, hogy az elmúlt három hónapban – a méltatlan politikai támadások kereszttüzében is – folyamatos volt az oltások beadása. Mint mondta, büszke kollégáira, a magyar egészségügyben dolgozókra, akik minden körülmények között helytálltak.

Eddig soha nem tapasztalt terhelés mellett nem ingott meg hazánk ellátórendszere, és ilyen megfeszített munka mellett is sikerült az oltási programot rendben, ütemterv szerint végrehajtani. Az utóbbi hónapokban ismét testet öltött a jóakaratú emberek között a nemzeti egység, honfitársaink életének védelme

– mondta a miniszter, hozzátéve, hogy ez a küzdelem és helytállás a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb sikere. Ennek beteljesedése érdekében arra kért mindenkit, hogy jelentkezzen, éljen az oltás lehetőségével.